Дан добављача – Агробизнис 2019

Print Friendly

Позивамо Вас да учествујете у догађају “Дан добављача – Агробизнис 2019“, у организацији Развојне агенције Војводине, дана 9. априла 2019. године (уторак), у Конгресном центру “Мастер”, Нови Сад. Учешће је бесплатно.

Догађај ће окупити домаће компаније, стране инвеститоре који послују на територији АП Војводине, као и стране компаније из сектора пољопривреде – сa фокусом на прехрамбену и прерађивачку индустрију.

Циљ овог догађаја је да се повежу домаћи и страни привредници, повећа извозни потенцијал домаћих компанија и да се подстакну да уђу у добављачке ланце страних компанијa, било да послују на територији АПВ или у иностранству.

Очекује се више од 200 учесника из водећих компанијa из Србије и иностранства.

Догађај се састоји од В2В сесија, с паузама за освежење и ручак.

Прошлогодишњи “Дан добављача – Агробизнис 2018” је био изузетно успешан. Одржано је преко 350 В2В састанака између трговинских ланаца и већих произвођача, са малим и средњим предузећима, махом из прехрамбене и прерађивачке индустрије.

Компаније које су већ потврдиле своје присуство В2В састанцима, између осталих, су: Универекспорт, Делез, Макси, Темпо, Шоп&Го, Синагога, Микромаркет, Имлек, ПерСу, МК Комерц (пољопривреда), Ајдук Аграр, Воћар Сланкамен, Агромаркет, Тамишка и други.

Регистрацију можете извршити попуњавањем регистрациног формулара у прилогу и његовим слањем на адресу е-поште: zivko.planic@rav.org.rs.

Молимо вас да  одговор о учешћу пошаљете најкасније до 25. марта 2019. године (понедељак).

Информације о потврђеним учесницима биће ускоро доступне на интернет представљању Развојне агенције Војводине.

За све додатне информације на располагању је Живко Планић, саветник за домаћу привреду; Т: +381 63 644 950 | Е: zivko.planic@rav.org.rs.