Расписан конкурс за другу генерацију сертификованих консултаната

Print Friendly

Центар за дигиталну трансформацију Привредне коморе Србије расписао је Јавни позив за обуку и сертификацију стручњака у области дигиталне трансформације компанија. Конкурс је отворен од 04. до 20. марта, а селекција кандидата биће обављена до 29. марта. 2019. године.

Обука друге генерације консултаната одвијаће се према Програму Центра за дигиталну трансформацију, припремљеним у сарадњи са Привредном комором Србије и Привредном комором Аустрије. Сви кандидати пролазе обуку за општи модул – експертска анализа, након чега се опредељују за један од три специфична – дигитална трансформација (модели и процеси пословања), е-трговина/е-маркетинг и друштвене мреже, ИТ сигурност и заштита  података.

Тренинзи за општи модул биће одржани 13. и 14. априла, за специфичне 11. и 12. маја, док ће сертификација бити организована 27. и 28. маја. Обуке и  сертификација биће организовани у Привредној комори Србије. Сертификација је развијена у складу са ISO 17024 стандардом, усклађена је и призната на међународном нивоу, а сви консултанти добијаће накнаду за свој ангажман.

Кандидати који са успехом прођу процес сертификације имаће могућност да, као део тима консултаната, учествују у Програму подршке дигиталној трансформацији микро, малих и средњих предузећа. Овај Програм је део заједничких активности Привредне коморе Србије, GIZ и Развојне агенције Србије, који се одвија у координацији са Центром за дигиталну трансформацију. Програм предвиђа неколико фаза рада са привредним друштвима – on-line самопроцену, експертску анализу, стратегију дигиталне трансформације по једном од три модула, као и фазу имплементације изабраног решења.

Више информација о нашем Програму и начину пријављивања можете наћи на www.cdt.org.rs