Дигитална трансформација, бесплатна радионица у ПКС – РПК Севернобанатског управног округа

Print Friendly

Позивамо Вас да присуствујете радионици: “Како успешно водити бизнис у дигиталном окружењу?” у Кикинди, коју организује ICT Hub, центар за развој технолошког предузетништва из Београда, у сарадњи са Привредном комором Србије и USAID. ICT Hub је у оквиру претходног циклуса организовао 32 радионице у девет градова (Београд, Нови Сад, Ниш, Златибор, Нови Пазар…), којима је присуствовало више од 400 учесника.

Ова бесплатна радионица ће бити одржана у среду, 27. фебруара 2019. године, са почетком у 0900 сати, у просторијама ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, на адреси: Трг српских добровољаца 48, Кикинда. Предвиђено време њеног трајања је до 1300 сати, а број учесника је ограничен на 20.

Циљ радионице “Како успешно водити бизнис у дигиталном окружењу?” је да кроз вежбе које су засноване на конкретним примерима из три различите области привреде, учесници “осете” дигиталну трансформацију на делу и буду инспирисани да даље истражују ову тему како би осигурали конкурентност и унапредили своје пословање.

Због ограниченог броја места, молимо Вас да присуство радионици потврдите најкасније до 1400 сати у уторак, 26. фебруара 2019. године, посредством адресе е-поште: rpk.kikinda@pks.rs или телефона бр. 0230 401-230.

Момир Ђекић
Предавач је г-дин Момир Ђекић, консултант за дигиталну трансформацију са деценијским искуством у пословној анализи, дизајну и имплементацији сложених ИТ система у јавном и реалном сектору. Након завршеног Електротехничког факутлета, завршио је и пословну школу на Бледу у Словенији. Водио је техничке и пословне тимове у корпорацијама и стартапима и снажно подржава растућу заједницу технолошких компанија у Србији кроз сарадњу са релевантним институцијама. Дугогодишњи је новинар “Света компјутера”, чији је и колумнист, а иза себе има значајно искуство у писаним и штампаним медијима, телевизији и радију.

За додатне информације о предметној радионици можете се обратити Николић Војину, Е: vojin.nikolic@icthub.rs; Т: 011 411-8881.