Информација о додели награда Привредне коморе Србије

Print Friendly

У петак, 14. децембра 2018. године, у Привредној комори Србије је одржана додела годишњих награда за “Пословног лидера” (у категорији појединаца) и “Пословни успех” (у категорији привредних друштава).

Том приликом награђени су и:

  • у категорији појединаца, за “Пословног лидера”, награду/повељу је добио г-дин Драган Кнежевић, директор и сувласник д.о.о. BLIKPRODUKT, Кикинда (у његово име, награду је преузео његов син и сарадник, г-дин Никола Кнежевић);
  • у категорији “Пословног успеха”, награду/плакету је добило д.о.о. ZOPPAS INDUSTRIES SERB, Кикинда, а награду је преузела директорица овог привредног друштва, г-ђа Carmen Iosefina Rusmir, која је уз градску управу Кикинда, најзаслужнија за ову инострану инвестицију од посебног значаја.

Г-дин Драган Кнежевић је награђен јер д.о.о. BLIKPRODUKT успешно послује више од 27 година, а ако се узме у обзир и период рада с.з.р. BLIK, чије пословање је прерасло у д.о.о. BLIKPRODUKT, онда ће наредне године то бити укупно 35 година. Готово читав свој радни век г-дин Драган Кнежевић посветио је д.о.о. BLIKPRODUKT, односно с.з.р. BLIK, а заједно са колегама са којима је основао ово кикиндско привредно друштво, постигао је да су у делатностима које обављају – производњи екструдираних flowpack и баријерних фолија, данас лидер и препознатљиви не само у Републици Србији, него и у државама у региону.

Г-дин Никола Кнежевић, директор д.о.о. BLIKPRODUKT, и г-дин Мирослав Тлачинац, председник комисије за награде ПКС и директор/власник д.о.о. AMIGA, Краљево

Током прошле и ове године, у д.о.о. BLIKPRODUKT инвестирано је у набавку савремених уређаја и опреме, са циљем додатног унапређења производње; број запослених у овом привредном друштву се повећава у складу са одмереним порастом обима пословања.

Уручењем предметне награде, г-дин Драган Кнежевић нашао у друштву директора и власника а.д. ŽITOPROMET-MLIN и а.д. SENTA-PROMET, г-дина Предрага Ђуровића; директора а.д. HOLDING KORPORACIJA KRUŠIK, г-дина Младена Петковића; власника и директора д.о.о. TERMOMETAL из Аде, г-дина Мичиз Јожефа и још неколико директора и власника нарочито успешних привредних друштава из Републике Србије.

ZOPPAS INDUSTRIES SERB д.о.о. је добило награду у категорији “Пословног успеха”, јер су резултати рада овог привредног друштва и допринос севернобанатској привреди изузетни. У овом предузећу, са сталним трендом раста, тренутно је запослено више од 700 наших суграђанки и суграђана; извоз је већи у периоду првих 9 месеци ове године, него за целу претходну годину; инвестира се у више од 6000 m2 нове хале…

Г-ђа Carmen Iosefina Rusmir, директорица д.о.о. ZOPPAS INDUSTRIES SERB и председник ПКС, г-дин Марко Чадеж

Захваљујући оствареним пословним резултатима, развојним плановима и као најзначајнија севернобанатска страна инвестиција, д.о.о. ZOPPAS INDUSTRIES SERB се нашло у друштву награђених у којем су и: а.д. AERODROM NIKOLA TESLA; д.о.о. DAD DRAXLMAIER AUTOMOTIVE; д.о.о. COPPER COM и друга привредна друштва од посебне важности за привреду Републике Србије.

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Севернобанатског управног округа, са посебним уважавањем честита награђенима и захваљује се свим чиниоцима севернобанатске пословне заједнице на подршци и сарадњи!