Јапанске компаније траже добављаче из Србије

Print Friendly

Европска мрежа предузетништва у Србији – Привредна комора Србије, у сарадњи са Јапанском организацијом за спољну трговину (JETRO), Јапанском Пословном Алијансом у Србији (JPAS) и уз подршку Амбасаде Јапана у Србији, позива домаће компаније да искористе прилику и пријаве се за билатералне сусрете који ће се одржати у оквиру првог Дана добављача за јапанске компаније, 17. октобра 2018. године у Привредној комори Србије.

У овом скупу ће учествовати осам јапанских компанија из сектора металопрерађивачке индустрије, ауто индустрије, прераде и производње материјала од пластике, а заинтересоване су за сарадњу са компанијама из Србије које би за њих производиле делове и опрему.

Истог дана биће одржан Пословни форум Јапан – Србија током којег ће се привредници ближе упознати са могућностима и условима пословања на јапанском тржишту, као и активностима јапанске пословне заједнице у Србији и сарадњи наше две привреде.

Регистрација за учешће у овом догађају је на интернет адреси: http://japanesesuppliersday.talkb2b.net/

Рок за регистрацију је 12. октобар 2018. године; радни језици Пословног форума су српски и енглески – симултани превод је обезбеђен, док је радни језик Дана добављача енглески.

Додатне информације доступне су посредством телефона бр. + 381 11 334-23-29, 414-94-48, 330-09-66 или адреса е-поште: office@jbas.rs, eu@pks.rs, milanka.stojakovic@pks.rs, ivana.bajic@pks.rs.