Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije

Print Friendly

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je Centar za digitalnu transformaciju (CDT) Privredne komore Srbije (PKS), u saradnji sa Nemačkom organizacijom za međunarodnu saradnju (GIZ) i Austrijskom privrednom komorom (WKO), uputio javni poziv kompanijama da konkurišu za podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja i unaprede svoju konkurentnost.

Poziv je otvoren od 10. septembra do 2. oktobra 2018. godine.

Centar za digitalnu transformaciju PKS, u okviru pilot-projekta, obezbediće za privredna društva besplatnu podršku prve generacije sertifikovanih digitalnih konsultanata.

http://www.pks.rs/SADRZAJ/Images/Konsultanti-za-digitalnu-transformaciju.jpg

Sve kompanije koje se prijave do 02. oktobra, kvalifikuju se da budu među prvih 40 kompanija sa kojima će sertifikovani digitalni konsultanti izraditi digitalnu mapu puta, kao i 20 kompanija koje će na bazi digitalne mape puta dobiti i urađenu digitalnu strategiju, kao preduslov za sledeći korak – implementaciju tehnološkog rešenja.

Više informacija o Centru za digitalnu transformaciju, sprovedenim i planiranim aktivnostima, prijavi za učešće u ovom programu i drugom, dostupno je na internet adresi: www.cdt.pks.rs.