ПКС – РПК Севернобанатског управног округа на Међународном сајму “ViroExpo 2018”

Print Friendly

Привредна комора Србије – Регионална привредна комора Севернобанатског управног округа учествовала је у сајму “ViroExpo 2018”, чији је ко-организатор партнерска Хрватска господарска комора – Жупанијска комора Вировитица.

Овогодишњи “ViroExpo” сајам, који је трајао три дана, од 23. до 25. фебруара 2018. године, је обележило више од 700 излагача из рекордних 29 држава, са приближно 28.000 посетилаца.

ПКС – РПК Севернобанатског управног округа је представила производе привредних друштава и предузетника из Севернобанатског управног округа: а.д. ALEVA из Новог Кнежевца, а.д. KIKINDSKI MLIN из Кикинде, а.д. PROMEDIA из Кикинде, с.з.п.т.р. MORAR из Кикинде, с.з.р. ZELJKOVIĆ из Кикинде, с.р. DESTILERIJA ŠURLAN из Нових Козараца, д.о.о. MENTA из Чоке, али и из целе Србије, као нпр. д.о.о. MACVAL из Новог Сада, д.о.о. FLORY из Крушевца, д.о.о. SWISS NATURE из Београда, д.о.о. AGROART из Старе Пазове, д.о.о. FRIGO ŽIKA из Руме и многих других.

На штанду ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, који се налазио у делу ино-излагача заједно са Црном Гором, БиХ, Словачком, Француском и др. је привукао пажњу посетилаца, промовисане су и наше туристичке манифестације као што су то “Дани лудаје”. Настављена је сарадња са колегама из жупанијске коморе из Вировитице, који ће производе својих привредника излагати и ове године током “Дана лудаје”, како у “Мини сајму предузетништва”, тако и “Европском кутку”.

Домаћини на челу са директором вировитичке коморе Ванђура Миланом посебно су нам помогли код излагања, али и самим приступом нашој посети, тако да су нас у Вировитици сви грађани, посетиоци и особље сајма дочекали са нарочитом љубазношћу и показали се као врхунски домаћини.