Обука за учење румунског језика

Print Friendly

Привредна Комора Србије – Регионална привредна комора Севернобанатског управног округа из Кикинде, као водећи партнер пројекта “Labour Mobility Network in the Cross-border Area” (e-MS код: RORS 5), финансираног средствима INTERREG IPA CBC Румунија – Србија програма прекограничне сарадње, организује Обуку за учење румунског језика за незапослена лица.

Обуку могу похађати сва незапослена и друга заинтересована лица, приоритет су незапослене/и посебно угрожене категорије као што су жене и млади, што не искључује и друга лица која желе да науче румунски језик.

Обука ће започети крајем фебруара (28. фебруара) или почетком марта (02. или 07. марта) 2018. године и трајаће до краја априла 2018. године. Предвиђено је да сви учесници семинара имају укупно 48 часова учења румунског језика и то по једно до два предавања седмично.

Уколико  сте заинтересовани и  желите да учите румунски језик, приоритет је да сте незапослени, али и ако нисте незапослени – добро нам дошли!

Можете се пријавити поруком на адресу е-поште: lidija.s.petrovic@pks.rs, посредством телефона бр. (0230) 438-080, односно лично у просторијама ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, на адреси: Трг српских добровољаца бр. 48 у Кикинди, Лидији Ш. Петровић од 9 до 15 сати сваког дана. Пријаве се могу поднети до 26. фебруара 2018. године (понедељак).

Обука се не плаћа, семинар је бесплатан, обезбеђени су сертификати о похађању за сва лица која буду имала најмање 80% присутности часовима учења румунског језика.