Пословни форум Словенија – Србија, 01. фебруар 2018, 13:30 часова, Господарска зборница Словеније, Димичева 13, Љубљана

Print Friendly

Привредна комора Србије организује у сарадњи са Господарском зборницом Словеније Пословни форум Словенија – Србија који ће се одржати у Љубљани на маргинама четврте заједничке седнице влада Републике Словеније и Републике Србије, уз учешће привредника обе стране. На пословном форуму говориће премијери Словеније и Србије Миро Церар и Ана Брнабић.

Након уводних речи председника Господарске зборнице Словеније Боштјана Горјупа и председника Привредне коморе Србије Марка Чадежа биће одржане панел дискусије у областима од заједничког интереса:

  • дигитализација економије и државе;
  • заштита животне средине (идентификација, припрема и учешће у еколошким пројектима у Србији, пренос искуства);
  • туризам (идентификација и дизајн туристичких производа);
  • start-up окружење (могућности интеграције, заједнички пројекти и пренос искуства);
  • електрична и металска индустрија (укључујући и одбрамбену индустрију).

На панел дискусији учествоваће и ресорни министри обе владе.

Више информација о овом догађају налази се на линку Господарске зборнице Словеније: https://www.gzs.si/Dogodki/1-02-2018/obisk-poslovne-delegacije-iz-srbije-ob-skupnem-zasedanju-vlad-r-slovenije-in-r-srbije

У делу испод нацрта програма у сваком тренутку могуће прегледати тренутну листу пријављених словеначких компанија. Пријава компанија из Србије врши се искључиво посредством Привредне коморе Србије попуњавањем пријавног листа у прилогу.

Учешће је неопходно потврдити најкасније до среде, 24. јануара 2018. године слањем попуњеног пријавног листа на адресу е-поште:  marko.mandic@pks.rs.

Контакт:
Марко Мандић
Т: 011 4149 479
Е: marko.mandic@pks.rs

Драгана Живковић
Т: 011 4149 614
Е: dragana.zivkovic@pks.rs