Позив за учешће у Сајму запошљавања

Print Friendly

ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, као водећи партнер прекограничног пројекта “Labor mobility network in the cross-border area“, који се спроводи у оквиру INTERREG IPA програма прекограничне сарадње Румунија – Србија, у уторак, 24. октобра 2017. године, организује Сајам запошљавања, у сарадњи са пројектним партнерима, Трговинско, индустријском и пољопривредном комором Темишвар и управом Града Кикинда, уз подршку Националне службе за запошљавање – филијала Кикинда.

У уторак, 24. октобра 2017.године, у просторијама ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, на адреси: Трг српских добровољаца бр. 48, 23300 Кикинда, у великој сали за састанке, са почетком у 11 сати (прва група тражилаца запослења) и у 13 сати (друга група тражилаца запослења), биће одржан Сајам запошљавања за тражиоце запослења са подручја Севернобанатског управног округа, у којем ће учествовати послодавци из Румуније (представници предузећа: BOSH, GRAFOPRINT, MODA-TIM, HOTEL COMPLEX ZEFIR, ROSSINI SLEEVE TECHNOLOGIES, PROFI…) и из Србије – представници предузећа LE BELIER LIVNICA KIKINDA, ZOPPAS INDUSTRIES SERB, ŠOLE и други.

Уколико као тражилац запослења желите да учествујете у Сајму запошљавања, молимо Вас да припремите своју пословну биографију на српском и енглеском и пријавите своје учешће поруком на адресу е-поште: lidija.s.petrovic@pks.rs или посредством телефона бр. 0230 438-080, када ће Вам бити саопштено да ли да дођете са првом групом тражилаца запослења у 11 сати, или другом од 13 сати, дана 24. октобра 2017. године.