Позив за учешће на 24. Међународном привредном сајму у Тирани

Print Friendly

Позивамо Вас да учествујете у 24. Међународном привредном сајму PANAIR 2017 у Тирани, Албанија, од 23. до 26. новембра 2017. године.

Привреднa комора Србије je обезбедила финансијску подршку за учеснике сајма у износу  од 50%, са којом котизација учешћа износи 1.090 евра (у динарској противвредности на дан уплате по средњем курсу НБС). Овим износом су обухваћени: закуп 6м2 излагачког простора, регистрација и упис у сајамски каталог, изградња и брендирање штанда, превоз и шпедиција експоната, подршка тима Привредне коморе Србије током сајма, као и услуга превођења пословних разговора.

Број учесника је ограничен и у случају пријављивања већег броја предузећа предност у рангирању ће зависити од тренутка подношења пријаве и извозног потенцијала предузећа.

Користимо ову прилику и да Вас обавестимо да ће се током овог сајма, у суботу 25. новембра, одржати и оснивачка скупштина Трговинско-индустријске коморе Албанија – Србија се седиштем у Тирани, чије је оснивање и рад подржано од стране Привредне коморе Србије. У прилогу Вам достављамо кратку информацију о овој мешовитој комори, као и позивно писмо и формулар за пријаву, за случај да желите да приступите. Учлањење у комору и присуствовање оснивачкој скупштини 25. новембра одвија се независно од пријављивања за учешће на сајму.

Пријаву-уговор за учешће у сајму у Тирани, као и Правила о учествовању, попуњене и оверене, потребно је доставити најкасније до 25. октобра 2017. године на адресу е-поште: region@pks.rs. Поред електронског достављања потребно је доставити потписану и печатирану Пријаву-уговор и поштом.

За сва питања која се тичу шпедиције експоната, као и резервације смештаја по повлашћеним ценама, можете се обратити нашем партнеру у организацији догађаја, компанији Velexpo, посредством адресе е-поште: velexpo@sbb.rs, односно тел. бр. 011/3640-919 и 011/3640-526.

Takoђе Вас молимо да нам за потребе брендирања штанда приликом слања пријавне документације уједно пошаљете знак и логотип предузећа у векторском формату (PDF, EPS ili Adobe Illustrator), као и кратак опис делатности на енглеском језику за потребе израде сајамског каталога.

За све додатне информације можете контактирати Александра Радовановића (066/8751-248; aleksandar.radovanovic@pks.rs) или Марка Мандића (066/8751-259; marko.mandic@pks.rs).