Почетна конференција пројекта “Мрежа подршке мобилности радне снаге у прекограничној области”

Print Friendly

Поштоване | Поштовани,

Позивамо Вас да присуствујете почетној конференцији пројекта “Labor mobility network in the cross-border area” (“Мрежа подршке мобилности радне снаге у прекограничној области”, “Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră”), eMS ознаке: RORS5.

Пројекат спроводе:

у оквиру Interreg – IPA CBC програма прекограничне сарадње Румунија – Србија.

У уторак, 25. јула 2017.године, укратко ћемо Вас упознати са циљем и садржином пројекта, као и активностима које ће бити спроведене, од којих су најзначајније:

  • обука за незапослена лица (која садржи и учење румунског језика) ради ефикаснијег проналажења запослења у пограничној области;
  • сајмови запошљавања у Темишвару и Кикинди, са домаћим и румунским послодавцима;
  • отварање инфо-станица са циљем информисања незапослених о могућности запошљавања у пограничној области и др.

Конференција ће бити одржана у просторијама ПКС – РПК Севернобанатског управног округа, у Кикинди, на адреси: Трг српских добровољаца бр. 48, у великој сали за састанке, дана 25. јула 2017. године (уторак), са почетком у 11 сати.

Молимо Вас да своје присуство потврдите до 13 сати у понедељак, 24. јула 2017. године, поруком на адресу е-поште: office@rpk-ki.co.rs

Биће нам изузетно задовољство да будете наши гости како на овој конференцији, тако и на коктел-ручку након конференције.