Сајам предузећа из НР Кине, провинција Џеђијанг

Print Friendly

Поштовани,

Привредна комора Србије и Амбасада Народне Републике Кине у Београду
позивају Вас на
САЈАМ ПРЕДУЗЕЋА ИЗ НР КИНЕ, ПРОВИНЦИЈА ЏЕЂИЈАНГ
од  18. до 20. маја 2017. године, у Белмакс центру, Аутопут 20, Београд

Сектор за трговину Владе провинције Џеђијанг (Department of Zhejiang Commerce), једне од привредно најразвијенијих провинција НР Кине, организује Сајам у Белмакс центру, у циљу промоције својих производа и бољег повезивања српских и кинеских предузећа.

Више од 60 предузећа произвођача из Џеђијанга, изложиће на штандовима у Белмакс центру своје производе из следећих области:

  • електроника и електротехника;
  • грађевински материјал;
  • декорација (за кућу и купатило, намештај и др.);
  • расвета;
  • машине и пратећа опрема.

У директном контакту са представницима кинеских предузећа, бићете у прилици да разговарате о потенцијалној сарадњи. Списак кинеских предузећа је у прилогу.

Такође, позивамо Вас на свечано отварање Сајма које је планирано у четвртак, 18. маја о.г. у 10.30 часова у Белмакс центру, којем ће бити присутни високи званичници Р. Србије и НР Кине.

Улаз је слободан, а радно време Сајма је од 10 до 17 сати.

Провинција Џеђијанг лоцирана је на југоисточној обали реке Јанцекјанг, северно од Шангаја. Главни град Ханџоу је економски, културни, научни и образовни центар. Провинција има 55,3 милиона становника. У 2015. години, БДП је износио 688,5 милијарди УСД, са растом од 8%. У прошлој години, инвестиције ове провинције у иностранству износиле су 14 милијарди УСД, док је провинција примила 17 милијарди УСД директних страних инвестиција.

Уколико сте заинтересовани за посету Сајму у Белмакс центру, молимо да нам потврдите присуство поруком на адресу е-поште: office@rpk-ki.co.rs.

За више информација о предметном догађају можете се обратити саветници у Центру за билатералну сарадњу Привредне коморе Србије, Миланки Стојаковић, посредством тел. бр. 011 33 00 920; 011 33 00 966 или адресе е-поште: milanka.stojakovic@pks.rs.