Poziv privrednicima za učešće u projektu “Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija”

Print Friendly

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), Privredna komora Srbije (PKS), Industrijsko-trgovinska komora grada Dortmunda kao i nemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), uz podršku NRW International GmbH i Evropske mreže preduzetništva, vas pozivaju da budete deo B2B projekta:

“Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija”
30. marta 2017. godine u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15, velika sala.

Cilj dobavljačke inicijative je da se u okviru jednodnevnog događaja odabrane kompanije iz Srbije sastanu sa nemačkim firmama iz pokrajine Severne Rajne Vestfalije, koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz Srbije. Delegaciju iz Nemačke čine predstavnici kompanija iz metaloprerađivačkog sektora, kao i sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

Koncept događaja se bazira na B2B matchmaking platformi:

Dvadeset dva (22) profila zainteresovanih nemačkih kompanija se nalazi u prilogu, sa preciznim opisima delatnosti kompanija i konkretnim zahtevima koji su upućeni firmama u Srbiji. U profilima nemačkih kompanija se precizno navodi šta sve firma, tj. proizvođač iz Srbije treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovao za potencijalnu saradnju.

Svoju zainteresovanost za učešće u projektu ostvarujete kroz popunjavanje aplikacionog formulara koji se takođe nalazi u prilogu ovog dopisa.

Dostavljene aplikacije se šalju nemačkim kompanijama na uvid koje kroz unapred definisan sistem ocenjivanja biraju firme s kojima žele da održe sastanak na događaju u Beogradu ove godine.

Važna napomena je da nemačka kompanija, koja je inicijalno izrazila interesovanje za ovaj događaj, ne mora neminovno da prisustvuje događaju u Beogradu jer to zavisi isključivo od profila prijavljenih kompanija iz Srbije.

Ukoliko ste se prepoznali kao potencijalni dobavljač neke od nemačkih kompanija ili razmišljate o nekim drugim poslovnim aranžmanima, pozivamo vas da popunite prijavni formular i pošaljete ga na adresu e-pošte Nemačko-srpske privredne komore: krstic@ahk.rs ili Privredne komore Srbije: metalska@pks.rs i/ili hemija@pks.rs, najkasnije do 1. marta 2017. godine (sa naznakom u predmetu poruke: Dobavljačka inicijativa nemačkih kompanija iz pokrajine Severna Rajna Vestfalija – prijava).

Prilozi: