Инфо-дан “Програми Европске уније за мала и средња предузећа”

Print Friendly

Регионална привредна комора Кикинда, Привредна комора Србије и Европска мрежа предузетништва Србије, позивају Вас на Инфо-дан “Програми Европске уније за мала и средња предузећа”, који ће се одржати 22. децембра (четвртак), са почетком у 10.30 часова, у великој сали Регионалне привредне коморе Кикинда, на адреси: Трг српских добровољаца бр. 48, Кикинда.

Основни циљ скупа је представљање програма и финансијских инструмената ЕУ за подршку малим и средњим предузећима (COSME i HORIZON 2020) и могућности за њихову примену у Србији, као и услуга Европске мреже предузетништва које олакшавају приступ овим програмима. На Инфо-дану ће бити представљене и активности Коморског инвестиционог форума Западног Балкана, пројекта подршке привреди и јачању економске сарадње у региону.

Захваљујући финансијској подршци Европске комисије, Европски инвестициони фонд је обезбедио директну гаранцију која ће омогућити да Banca Intesa у наредне две године подржи 3.000 малих и средњих предузећа у Србији са 60 милиона евра кредита под повољним условима – са дужим роком отплате и без хипотеке као средства обезбеђења.

Након представљања Програма, даћемо одговоре на Ваша питања и додатне информације у складу са Вашим потребама, у циљу доприноса Вашем успешнијем пословању.

За све додатне информације можете се обратити Регионалној привредној комори Кикинда, посредством телефона број: 0230/21-080 или 21-173.

Молимо Вас да учешће у скупу потврдите посредством наведених бројева телефона или адресе е-поште: office@rpk-ki.co.rs, до 20. децембра 2016. године.