Сусрет немачких и српских предузећа грађевинске индустрије

Print Friendly

Државно-привредна делегација коју предводе Александар Вулин, министар рада, запошљавања, борачких и социјалних питања и Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије, посетиће 25. novembra 2016. године Републику Немачку, град Франкфурт, где ће тема разговора бити Споразум о деташманима са Републиком Немачком за послове извођења радова у грађевинарству.

Иницијатор догађаја је представништво Привредне коморе Србије у Републици Немачкој. Организатори догађаја су Привредна комора Србије и Бирои рада из градова Франкфурта и Штутгарта.

http://made-in-germany.rs/wp-content/uploads/2014/06/made-in-germany-rs-de-rs-zastave.jpg

Немачку делегацију предводе представници из Бироа рада града Штутгарта и Бироа рада града Франкфурта са представницима немачких фирми.

Циљ догађаја је успостављање пословне сарадње српских и немачких предузећа из области грађевинарства.

Иницијатива је настала услед потребе немачке привреде за додатним ангажовањем предузећа са квалификованим стручним профилима из домена грађевинске индустрије.

Позивамо Вас да учествујете у наведеном догађају и својим пословним предлозима дате допринос унапређењу привредне  сарадње Републике Србије и Републике Немачке.

Овај догађај је предвиђен као једнодевни сусрет привредника обе стране у коме  је пружена прилика за међусобни разговор самих представника предузећа.

Потребно је да учешће потврдите посредством адресе е-поште: gradjevinarstvo@pks.rs, а додатне информације можете добити од сарадника Привредне коморе Србије на тел. бр. 011/41-49-445 и 011/41-49-446.

Prilozi: