4. Privredna izložba u Pančevu

Print Friendly

4. Privredna izložba u Pančevu, u kojoj je učestvovala i Regionalna privredna komora Kikinda, održana je od 22. do 24. oktobra 2014. godine u “Domu vojske” u Pančevu. Generalni pokrovitelj izložbe bila je Vlada Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova, a organizator je Regionalna privredna komora Pančevo, u saradnji sa gradom Pančevom. Izložbu je otvorio Milivoje Miletić, v.d. predsednika Privredne komore Srbije, pri čemu je izrazio i podršku regionalnom brendiranju, imajući u vidu da je akcenat ovogodišnje privredne izložbe bio promocija “Made in Banat” žiga.

U okviru “Made in Banat” izlagačkog prostora, na štandu Regionalne privredne komore Kikinda predstavljeni su proizvodi s.z.t.r. “Pavlov“, s.z.r. “Ljiljina supica”, s.r. “Zeljković“, ikonopisačke radionice Sandre Stanković, s.z.r. “Maca papučarica”, s.z.r. “Butik sveća”, s.r. “Destilerija Šurlan“, s.z.r. “I&I Socks”, zanatskog salona “BB Rose Fashion”, d.o.o. “Menta“, d.o.o. “LIRA“, a.d. “Aleva“, a.d. “Banini“, a.d. “Kikindski mlin” i dr.

Štand je privukao veliku pažnju posetilaca, posebno novim proizvodima a.d. “Aleva” i proizvodima d.o.o. “Menta” u novoj ambalaži, kao i novom ponudom iz “grada bundeve” – hladnim ceđenim uljem bundeve gazdinstva Telečki.

Tokom izložbe bili su organizovani poslovni susreti privrednika, kao i stručni skupovi i radionice (predstavljanje Procedure za usvajanje “Made in Banat” žiga, predavanje predstavnika Uprave carina na temu “Ovlašćeni privredni subjekt” i dr.).

Sredinom novembra Regionalna privredna komora Kikinda će izložiti severnobanatske proizvode i na 13. Međunarodnom sajmu “Brčko 2014”, koji se održava u Distriktu Brčko.