Predstavljanje severnobanatske privrede na sajmu “InoCoop 2016.”

Print Friendly

Regionalna privredna komora Kikinda je tradicionalno, po jedanaesti put, nastupila na međunarodnom sajmu “InoCoop 2016.” u Zrenjaninu. Ovaj sajam se po pravilu održava tokom manifestacije “Dani piva”, a ove godine je trajao od 24. do 26. avgusta.

Ovogodišnji “InoCoop 2016.” imao je više od 200 izlagača iz desetak zemalja, a na kikindskom štandu predstavljena su preduzeća i preduzetnici iz Kikinde i okoline, i to: Opšta udruženja preduzetnika iz Kikinde i Čoke, a.d. “Aleva” iz Novog Kneževca, d.o.o. “Flory” iz Kruševca, d.o.o. “Menta” iz Padeja, d.o.o. “Lira“, d.o.o. “Blik produkt“, d.o.o. “Multipak“, d.o.o. “Novum“, d.o.o. “Micron Incorporated“, rasadnik “Vikumak” iz Iđoša koji je svojim sadnicama i ukrasio štand, s.r. “Destilerija Šurlan“, sapundžijska radnja “Zeljković“, ikonopisna radionica Sandre Stanković, s.z.r. “I&I Socks”, s.z.r. “Banatski plastenik” i drugi.

Kikindski štand su posetili mnogi predstavnici regionalnih i županijskih komora iz zemlje i inostranstva, pre svega Rumunije, Hrvatske, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Češke, a za proizvode naših preduzeća i radnji su se posebno interesovali ekonomski ataše Rumunije i predsednik Vlade AP Vojvodine gospodin Igor Mirović, koji je otvorio ovogodišnji Sajam.