Radionica TRAFOON projekta

Print Friendly

U okviru međunarodnog projekta TRAFOON (Traditional Food Network), 17. maja 2016. na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu organizuje se “Radionica za stakeholder-e”.

Cilj TRAFOON projekta je kreiranje mreže kontakata u domenu tradicionalne hrane kako bi se povećao transfer znanja i inovacija u ovom sektoru. Ova radionica će predstaviti osnovne rezultate projekta, ali i pokrenuti aktuelne teme u sektoru proizvodnje i prerade hrane. Na radionici će aktivno učestvovati: članovi tima TRAFOON projekta iz inostranstva, stručnjaci Poljoprivrednog fakulteta i Instituta Mihajlo Pupin u Beogradu, međunarodno priznati stručnjaci Dr Daniele Rossi i Dr András Sebők.

Radionicom će biti predstavljen Koncept strateške istraživačke i inovacione agende za oblast tradicionalne hrane, a pokrenuće se i diskusija u cilju unapređenja ovog dokumenta.

Učešće u radionici je besplatno za sve registrovane učesnike, a biće obezbeđen simultani prevod sa engleskog jezika. Kako je broj mesta ograničen, molimo Vas da se za učešće u radionici prijavite najkasnije do 13. maja 2016. godine.